20 years GeniusNet Logo
20 years GeniusNet Logo

εξαλείψτε τον #1 κίνδυνο στην εταιρεία σας

Multi-Factor Authentication

Κλείστε εύκολα και γρήγορα τα κενά ασφάλειας που καθιστούν την εταιρεία σας ευάλωτη σε παραβιάσεις.

Multi-Factor Authentication and Watchguard AuthPoint

WathGuard AuthPoint

Μοναδικά Απλό. Ισχυρά Ασφαλές.

Ο έλεγχος ταυτότητας πολλαπλών παραγόντων (MFA) AuthPoint παρέχει την ασφάλεια που χρειάζεστε για την προστασία ταυτοτήτων, περιουσιακών στοιχείων, λογαριασμών και πληροφοριών. Λειτουργήστε την εταιρεία σας χωρίς άγχος με το εύχρηστο, οικονομικό και πλήρες σύστημα ελέγχου ταυτότητας πολλαπλών παραγόντων της Watchguard.

Multi-Factor Authentication and Watchguard AuthPoint

Αποτελεσματική προστασία MFA με το μοναδικό DNA κινητής συσκευής

Το AuthPoint χρησιμοποιεί τεχνολογία DNA κινητής συσκευής για να ταυτοποιήσει το τηλέφωνο ενός εξουσιοδοτημένου χρήστη κατά την παραχώρηση πρόσβασης σε συστήματα και εφαρμογές. Επομένως, οποιοσδήποτε εισβολέας κλωνοποιήσει τη συσκευή ενός χρήστη, σε μια προσπάθεια πρόσβασης ενός προστατευμένου συστήματος, θα αποκλειστεί – καθώς το DNA της συσκευής θα διαφέρει.

Effective MFA protection with unique mobile DNA
Easy-to-use authentication straight from your mobile phone

Ταυτοποίηση εύκολη στη χρήση, απευθείας από το κινητό σας τηλέφωνο

Το μόνο που χρειάζεται για να ενεργοποιήσετε το AuthPoint MFA, είναι μια διαδικασία 5 βημάτων στο WatchGuard Cloud και στη συνέχεια μπορείτε να προσθέσετε τους χρήστες. Δεν χρειάζονται tokens, ο έλεγχος ταυτότητας πραγματοποιείται από μια απλή εφαρμογή στο τηλέφωνό σας.

Εύκολη διαχείριση, εξ ολοκλήρου στο cloud

Η διαχείριση του AuthPoint γίνεται εξ ολοκλήρου στο WatchGuard Cloud. Το περιβάλλον διαχείρισης σας δίνει τη δυνατότητα να προβάλλετε αναφορές και ειδοποιήσεις, να διαμορφώνετε υπηρεσίες και να διαχειρίζεστε tokens κεντροποιημένα, από την κονσόλα του AuthPoint.

Cloud-based and hassle free

Έκθεση Ανταγωνιστικής Αξιολόγησης του AuthPoint MFA

Miercom Perfomrance Verified

Το WatchGuard MFA προσφέρει μεγαλύτερη απόδοση τόσο στη διαδικασία ελέγχου ταυτότητας όσο και στις διαδικασίες ανάπτυξης

Η Miercom, ένας κορυφαίος ανεξάρτητος οργανισμός ο οποίος εστιάζει στις δοκιμές προϊόντων στον κλάδο της τεχνολογίας, έχει χορηγήσει στο AuthPoint MFA της WatchGuard την πιστοποίηση Performance Verified. Η ανταγωνιστική αυτή αξιολόγηση πραγματοποιήθηκε από τη Miercom προκειμένου να δοκιμάσει το AuthPoint και να αξιολογήσει τη χρηστικότητα και την απόδοσή του σε σύγκριση με δύο παρόμοιες λύσεις: το Cisco Duo και το Azure MFA.

Τα κριτήρια της αξιολόγησης επικεντρώθηκαν στα βασικά χαρακτηριστικά που αφορούν τη βέλτιστη εμπειρία χρήστη και διαχειριστή, για όσους ενεργοποιούν τον έλεγχο ταυτότητας πολλαπλών παραγόντων. Η αξιολόγηση περιλάμβανε δοκιμές στους ακόλουθους τομείς:

Μέθοδοι ελέγχου ταυτότητας, παροχές και περιβάλλον χρήστη, αποτελεσματικότητα ανάπτυξης, ασφάλεια και έλεγχος ταυτότητας βάσει κινδύνου, συνολικό κόστος ιδιοκτησίας

Διασφαλίστε ΣΗΜΕΡΑ την επιχείρησή σας

  • Προστατέψτε τις ταυτότητες των χρηστών
  • Ασφαλίστε την απομακρυσμένη πρόσβαση στα VPN
  • Προστατέψτε τα logons των εργαζομένων
  • Ασφαλίστε τις Cloud εφαρμογές
  • Εγκαταστήστε ένα SSO portal
  • Παραμείνετε σε συμμόρφωση

Επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά ή συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας.

210 689 8818

error: Content is protected !!