20 years GeniusNet Logo
20 years GeniusNet Logo

Η Softone είναι ένας από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές λύσεων ERP-CRM στην Ελλάδα και την Ευρώπη. Η Geniusnet είναι συνεργάτης του ομίλου Soft1 από το 1992 (Unisoft) και σήμερα στέκεται στην πρώτη δεκάδα των 400 συνεργατών πανελληνίως. Με 7 πιστοποιημένους ERP Consultants, με τεράστια εγκατεστημένη βάση πελατών και με εξειδίκευση στη σχεδίαση, υλοποίηση και υποστήριξη έργων εγκατάστασης και παραμετροποίησης ERP-CRM, στη Geniusnet αναλαμβάνουμε την επιτυχημένη και ακέραια εφαρμογή του Softone ERP σας.

ERP Systems

Προμήθεια, εγκατάσταση και πλήρης παραμετροποίηση συστημάτων ERP

CRM Λύσεις

Softone Cloud CRMβρεθείτε δίπλα στους πελάτες σας από παντού

Regate Enterprise Mobility

Αυξήστε την παραγωγικότητά σας
στο πεδίο και μειώστε το κόστος

HRMS Λύσεις

Διαχείριση ανθρώπινου δυναμικού

e- Invoice

Πιστοποιημένη ηλεκτρονική τιμολόγηση για οποιαδήποτε λειτουργία

myDATA

Άμεση εκπλήρωση υποχρεώσεων με το πάτημα ενός κουμπιού

Power BI

Το εργαλείο σας στην Τεχνητή Nοημοσύνη.

ERP Systems

ERP System

Το ERP συγκεντρώνει τις διαδικασίες της εταιρείας σε μια κεντρική βάση δεδομένων με σκοπό την αποτελεσματικότερη και ταχύτερη πληροφόρηση και διαχείριση του όγκου δεδομένων και πληροφοριών της. Τα συστήματα ERP αυξάνουν την αποδοτικότητα της επιχείρησης, αποτελώντας την κεντρική βάση εργασίας του ανθρώπινου δυναμικού της και εξυπηρετώντας το με αυτοματοποιημένες ροές και διαδικασίες.

Η Geniusnet αναλαμβάνει την ολοκληρωμένη μελέτη, σχεδίαση, υλοποίηση και υποστήριξη έργων εγκατάστασης και παραμετροποίησης ERP. Συνδυάζοντας υψηλή τεχνογνωσία και βαθιά εμπειρία στο σύνολο των κλάδων της αγοράς, αναγνωρίζουμε τις ανάγκες της επιχείρησης και την υποστηρίζουμε σε μια ομαλή μετάβαση στα προγράμματα Softone ERP, με γνώμονα την ακέραια υποδομή και αδιάκοπη λειτουργία της επιχείρησης.

Soft1 ERP Assets logo
Η Geniusnet έχει την περηφάνια να έχει υλοποιήσει λύσεις Atlantis και Softone σε συνεργασία με περιφερειακές εφαρμογές όπως Regate Enterprise Mobility, E-shop B2C/B2B, WMS, συστήματα εντατικής λιανικής, Τιμολόγηση μέσω πιστοποιημένου παρόχου (Ecos E-invoicing), συστήματα παραγωγής και MRP και γενικά διασυνδέσεις με εξωγενή συστήματα (Courier Vouchers, Loyalty Software, κα)
Soft1 360 logo
Soft1 fintech logo
Soft1 BI logo
Soft1 e-Invoice logo
Soft1 Regate logo

CRM Λύσεις

CRM System
Το Soft1 Cloud CRM παρέχει με τη μορφή υπηρεσίας, όλα όσα χρειάζεστε για να συνδεθείτε με τους πελάτες σας και να ανταποκριθείτε ταχύτερα στις ανάγκες τους, αυξάνοντας τις πωλήσεις της επιχείρησής σας.

Η λύση της SoftOne αναπτύσσεται, παραμετροποιείται και υποστηρίζεται με αξιοπιστία από τη Geniusnet και δίνει την απαραίτητη πληροφόρηση για να κατανοήσετε καλύτερα τη συμπεριφορά των πελατών σας.

Αξιοποιώντας τη λειτουργικότητα του Soft1 CRM, οι άνθρωποι της επιχείρησής σας, μπορούν να διαχειριστούν πιο αποδοτικά τις σχέσεις με υφιστάμενους πελάτες, καθώς και να εκμεταλλευθούν νέες ευκαιρίες πώλησης από όπου και αν βρίσκονται, με τη χρήση οποιασδήποτε συσκευής.

Enterprise Mobility

Regate Logo

Enterprise
Mobility

Enterprise Mobility
Η Regate καλύπτει όλες τις ανάγκες φορητής παραγγελιοληψίας (SFA), Τιμολόγησης επί Αυτοκινήτου (EXVAN), διαχείριση τεχνικής υποστήριξης (Field Service), Β2Β eshops, Proof-of-Delivery, καθώς και λύσεις Mobile Marketing (Merchandising, Field Sales, Sell-out, Promoters, κοκ)

Γιατί να επιλέξω τη Geniusnet για λύσεις Regate

Η βαθιά γνώση της Geniusnet στα περιβάλλοντα Enterprise Mobility σε συνδυασμό με την επταετή της εμπειρία στη διασύνδεση των συστημάτων Regate Enterprise Mobility με Atlantis και Softone μας θέτει στην κορυφή των αξιόπιστων συνεργατών Regate και Soft1. Το ευρύ πελατολόγιο αποδεικνύει στην πράξη την επιτυχημένη επικοινωνία μεταξύ του Mobility και του ERP σας.

Enterprise Mobility

Τι λύσεις προσφέρουμε

 

 • Mobile CRM
 • Αυτοματοποίηση Πωλήσεων (Sales Force Automation)
 • Τιμολόγηση επί αυτοκινήτου – EXVAN
 • Field Marketing – Merchandising & Ερωτηματολόγια
 • Παρακολούθηση και Διαχείριση Παγίων – Asset Tracking
 • Καταγραφή πωλήσεων στο πεδίο – Sell Out
 • Διαχείριση τεχνικής υποστήριξης (Field Service)
 • Διαχείριση ιατρικών επισκεπτών (Medical Reps)
 • Έλεγχος παράδοσης και παραλαβής – Proof of Delivery

Που απευθύνονται οι λύσεις Regate 

 

 • Εμπορικές επιχειρήσεις
 • Βιομηχανικές επιχειρήσεις
 • Φαρμακευτικές επιχειρήσεις (Medical Reps)
 • Διαφημιστικές επιχειρήσεις που παρέχουν υπηρεσίες field marketing (π.χ. merchandising, promotion, ερωτηματολόγια, έρευνες αγοράς, κ.τ.λ.)

Τι κερδίζετε από τις λύσεις Regate

 

 • Αύξηση της παραγωγικότητας των εν κινήσει στελεχών σας
 • Μείωση κόστους λειτουργίας
 • Βελτίωση της ποιότητας εξυπηρέτησης των πελατών σας
 • Καλύτερη επιθεώρηση των εν κινήσει στελεχών σας
 • Αύξηση πωλήσεων
 • Σημαντικό πλεονέκτημα έναντι του ανταγωνισμού σας

HRMS Λύσεις

Η εφαρμογή Soft1 HRMS αποτελεί μια σύγχρονη και ολοκληρωμένη λύση που διευκολύνει την αξιολόγηση της απόδοσης των εργαζομένων, επιτρέποντας στα τμήματα HR να εντοπίζουν και να καταγράφουν ανάγκες εκπαίδευσης με στόχο την ταχύτερη εξέλιξη των ανθρώπων της επιχείρησης. Την ίδια στιγμή, αυτοματοποιεί τη διαχείριση βιογραφικών, διευκολύνοντας τη δημιουργία λίστας με τους πλέον κατάλληλους υποψήφιους για κάθε νέα θέση εργασίας.

Στην Geniusnet μπορείτε να βρείτε τους εξειδικευμένους HRMS Consultants που θα σας υποστηρίξουν στην εφαρμογή του λογισμικού στο τμήμα ανθρωπίνων πόρων της επιχείρησής σας.

Soft1 HRMS

e-Invoice - Ηλεκτρονική Τιμολόγηση

Soft1 e-Invoice
Ακόμη και αν δεν έχετε πρόγραμμα Softone, αποκτήστε ηλεκτρονική τιμολόγηση μέσω πιστοποιημένου παρόχου. Ό,τι πρόγραμμα και να έχετε η Geniusnet και το τμήμα ecos της Softone σας παρέχουμε μια λύση καταλυτικής σημασίας, με ενημέρωση των mydata, με σύγχρονη ψηφιακή αποστολή παραστατικών, φορολογικά κίνητρα και χαμηλό κόστος τιμολόγησης.

Πιστοποιημένη Ηλεκτρονική Τιμολόγηση “E-INVOICING”! Η SoftOne έχει πιστοποιηθεί επίσημα από την Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ), λαμβάνοντας άδεια καταλληλότητας για την ηλεκτρονική διαβίβαση κάθε είδους παραστατικού πώλησης: Β2Β, Β2C και Β2G.

Συνδυάζοντας την ισχυρή τεχνογνωσία της SoftOne στο Cloud με τις πλέον καινοτόμες τεχνολογίες, η πιστοποιημένη υπηρεσία EINVOICING εγγυάται τη real-time διασύνδεση με το σύστημα λογισμικού της επιχείρησής σας αλλά και την ΑΑΔΕ, αποστέλλοντας ηλεκτρονικά παραστατικά στους πελάτες σας τη στιγμή ακριβώς της έκδοσής τους!

myDATA

Soft1 & myData
Όλες οι εφαρμογές Softone είναι εναρμονισμένες στην αυτόματη αποστολή των παραστατικών των εσόδων ή τη λήψη των εξόδων σας με την πλατφόρμα της ΑΑΔΕ myData. Ειδική εφαρμογή (προαιρετικά) παρέχεται για τη διαχείριση του ηλεκτρονικού σας βιβλίου μέσω του module “myDataLive”.

Ανταποκριθείτε εύκολα, γρήγορα και αξιόπιστα στα νέα δεδομένα που δημιουργεί για την επιχείρησή σας η υποχρεωτική τήρηση των Ηλεκτρονικών Βιβλίων της ΑΑΔΕ, μέσω της πλατφόρμας myDATA.

Εκδώστε και αποστείλετε ηλεκτρονικά οποιοδήποτε παραστατικό πωλήσεων μέσα από την αυτοματοποιημένη διαδικασία που προσφέρει η Υπηρεσία Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης του πιο αξιόπιστου παρόχου της αγοράς (Υ.ΠΑ.Η.Ε.Σ).

Soft1 & myData

Άμεση εκπλήρωση υποχρεώσεων με το πάτημα ενός κουμπιού

 • Αποστολή κάθε τύπου παραστατικού πωλήσεων
 • Έλεγχος & αντιστοίχιση δεδομένων βάσει ΑΑΔΕ
 • Real-time διαβίβαση σύνοψης παραστατικών εσόδων
 • Μέγιστη ακρίβεια & εξάλειψη πιθανότητας λαθών
 • Ειδοποίηση επιτυχίας/αποτυχίας διαβίβασης

Power BI

Μετατρέψτε την πολυπλοκότητα των data σας, σε δύναμή σας. Αντλήστε ακατέργαστα δεδομένα από το ERP και τις διαδικασίες της επιχείρησής σας και µορφοποιήστε τα σε πλούσιες διαδραστικές απεικονίσεις, πίνακες, reports. Το Power BI φέρνει την επιχείρηση στην οθόνη σας όπου και όποτε το χρειάζεστε.

Το Power BI είναι µία cloud-based data analytics εφαρµογή της Geniusnet. Είναι ένα δυναμικό και ευέλικτο εργαλείο που επιτρέπει την 360 παρακολούθηση των διαδικασιών της εταιρείας και τη δημιουργία interactive στατιστικών. Εξερευνήστε οπτικά τα δεδοµένα σας, συγκεντρώστε τις πηγές σας, ή επιλέξτε από ποιες επιθυμείτε να αντλήσετε τα data για τη δημιουργία customized reports. Αφορά διοικητικά στελέχη, sales & targets managers και administrators που καλούνται να λάβουν critical αποφάσεις για την βελτίωση της παραγωγικότητας της εργασίας τους. Η απλή, αλλά έξυπνη απάντηση στην διαχείριση κύκλου εργασιών.

PowerBI - Business Intelligence

EXPLORE

Εξερευνήστε την επιχείρησή σας βγάζοντας νόηµα από τα δεδοµένα σας. Μετατρέψτε data σε εικόνα και οπτικοποιήστε τις δοµές και τους κύκλους εργασίας της επιχείρησης.

BUILD

Δημιουργήστε customized και interactive dashboard, report, στατιστικές.

PREDICT

Δημιουργήστε βάσιµες προβλέψεις οικονομικού και υλικού χαρακτήρα βασισμένες στα στοιχεία σας.

SHARE

Μοιραστείτε τα αποτελέσµατα των ερευνών και της δημιουργικότητάς σας (dashboard, feeds, live reports, discoveries) µε τους συναδέλφους σας, εύκολα και άµεσα.

MOBILIZE

Δυνατότητα κινητής πρόσβασης. Ελέγξτε τα αποτελέσματά σας σε live χρόνο, απὀ όπου και όποτε το επιλέξετε.

Δωρεάν δοκιμή Soft1

Παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα. Στην e-mail διεύθυνση που έχετε δηλώσει, θα λάβετε τις απαραίτητες πληροφορίες για να ενεργοποιήσετε και να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή. Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικά.

error: Content is protected !!