20 years GeniusNet Logo
20 years GeniusNet Logo
WatchGuardONE Gold Partner Logo

CYBERSECURITY

Η ασφάλεια των δεδομένων και η διασφάλιση των ροών διαδικασιών των επιχειρήσεων είναι στη Geniusnet προτεραιότητα και εξειδίκευση. Το πιστοποιημένο μας προσωπικό μηχανικών και εμπορικών στελεχών φροντίζει για την τήρηση, ανανέωση και εξέλιξη της ασφάλειας των συνεργατών μας. Για εμάς, καμία επιχείρηση δεν πρέπει υποφέρει το κόστος παύσης εργασίας ούτε 24 ωρών.

Fully Certified Engineers with Security Specializations

Network Security

Secure Wi-Fi

Identity Security

Endpoint Security

Expertise in the Fields of

Retail

Production

Distribution

Hospitality
Tourism

HealthCare
Pharmaceuticals

Shipping

Law
Λογιστικό Γραφείο

Industrial
Implementations

FIREWALLS

CyberSecurity Specialists - Fortinet Logo
CyberSecurity Specialists - Watchguard Logo
Fortinet Logo

FortiGate High-End Next-Generation Firewalls (NGFWs)

Τα FortiGate NGFW συγκλίνουν τη δικτύωση και την ασφάλεια για την προστασία των υβριδικών και hyperscale data centers. Βοηθούν τους οργανισμούς να επιτύχουν zero-trust στρατηγική και να προσφέρουν μια ισχυρή θέση ασφάλειας. Το FortiGate μπορεί να μοιραστεί σε ομάδες δικτύου και ασφάλειας για καλύτερο έλεγχο και συμμόρφωση.

Data Center Use Cases

Fortigate benefits

Τμημάτιση, αποτροπή της πλευρικής εξάπλωσης

Αποτρέψτε την πλευρική εξάπλωση, διαχειριστείτε τους εσωτερικούς κινδύνους και επιβάλλετε ασφάλεια για οποιαδήποτε καταμερισμό

Fortiguard

Διαχείριση τρωτών σημείων και εξάλειψη απειλών

Προστατευτείτε από γνωστές επιθέσεις και επιθέσεις zero-day και παρέχετε εικονική ενημέρωση κώδικα
Hyperscale Security

Ασφάλιση Hyperscale αρχιτεκτονικών δομών

Παρέχετε hyperscale ασφάλεια που ταιριάζει με τις κλιμακούμενες επιχειρηματικές ανάγκες

Watchguard Logo

Συσκευές Firebox Security

Είτε έχετε μια μεμονωμένη τοποθεσία, μια μικρή αλυσίδα εστιατορίων ή χιλιάδες τοποθεσίες λιανικής σε όλο τον κόσμο, το WatchGuard έχει την κατάλληλη συσκευή για το περιβάλλον σας. Και με τη σουίτα Total Security διαθέσιμη σε κάθε συσκευή, η ασφάλεια δεν αποτελεί ποτέ συμβιβασμό.

Firebox Tabletop Appliance

Tabletop Συσκευές Firebox

Επιτραπέζιες συσκευές υψηλής απόδοσης, απόλυτης ασφάλειας. Ενσωματωμένο PoE+. Wi-Fi προαιρετικό. Ιδανικό για μικρές, οικιακές τοποθεσίες και υποκαταστήματα

Firebox Rackmount Appliance

Rackmount Συσκευές Firebox

Rackmount 1U, συσκευές Total Security με γρήγορη απόδοση που κραυγάζει, ιδανικές για μεσαίου μεγέθους και για Enterprise και distribution επιχειρήσεις

Firebox Rugged Appliance

Rugged Συσκευές Firebox

Total Security κατασκευασμένo για να αντέχει σε σκληρές συνθήκες και ακραίες θερμοκρασίες. Συσκευή με πιστοποίηση IP64. Ιδανικό για περιβάλλοντα manufacturing και IIoT

INTEGRATED SOLUTIONS

Fortinet Logo

SECURITY FABRIC

Watchguard Logo

TOTAL SECURITY

Fortinet Logo

SECURITY FABRIC

H υψηλότερων επιδόσεων Cybersecurity mesh πλατφόρμα του κλάδου powered by FortiOS

CyberSecurity Specialists - Fortinet Security Fabric
Fortinet Fabric Fortiguard AI

FortiGuard AI-Powered Security

Οι υπηρεσίες ασφαλείας FortiGuard επιτρέπουν γρήγορο, συντονισμένο εντοπισμό και επιβολή σε ολόκληρη την επιφάνεια επίθεσης. Ο κίνδυνος αξιολογείται συνεχώς και το Security Fabric προσαρμόζεται αυτόματα για να αντιμετωπίσει τις πιο πρόσφατες γνωστές και άγνωστες απειλές σε πραγματικό χρόνο.

Fortinet Fabric Secure Networking

Secure Networking

Το Fortinet Secure Networking αντιμετωπίζει τις προκλήσεις της ψηφιακής επιτάχυνσης ενσωματώνοντας στενά την υποδομή δικτύου με προηγμένη ασφάλεια σε όλα τα άκρα. Έτσι, παρέχει συνεπείς πολιτικές και καλύτερη εμπειρία χρήστη για το υβριδικό εργατικό δυναμικό.

Fortinet Fabric Zero Trust Access

Zero Trust Access

Το Fortinet Zero Trust Access συνδέει με ασφάλεια εφαρμογές που φιλοξενούνται παντού με χρήστες που εργάζονται από οπουδήποτε. Επιτρέπει τη συνεπή, απρόσκοπτη ασφάλεια enterprise κλάσης σε όλες τις εφαρμογές και όλους τους χρήστες, προσαρμοσμένο αυτόματα στους αντιληπτούς κινδύνους με βάση λεπτομερή πολιτική και επίγνωση του περιβάλλοντος.

Fortinet Fabric Cloud Security

Cloud Security

Οι λύσεις Fortinet Cloud Security αποδίδουν ορατότητα και έλεγχο σε υποδομές cloud, επιτρέποντας τις ασφαλείς εφαρμογές και τη συνδεσιμότητα στο κέντρο δεδομένων και στους πόρους του cloud, ενώ μεγιστοποιούν τα οφέλη του υπολογιστικού νέφους. Επιπλέον, η πολιτική της Fortinet με επίγνωση του πλαισίου επεκτείνεται σε αυτά τα περιβάλλοντα, παρέχοντας συντονισμένη απάντηση σε απειλές μέσω ενσωμάτωσης με υπηρεσίες ασφαλείας που τροφοδοτούνται από το FortiGuard AI.

Fabric Key Attributes

Fortinet Fabric Broad Integration

ΕΥΡΥ

Εντοπίστε απειλές και επιβάλλετε την ασφάλεια παντού
Fortinet Fabric Integration Benefits

INTEGRATED

Κλείστε τα κενά ασφαλείας και μειώστε την πολυπλοκότητα

Fortinet Fabric Automated Workflow

ΑΥΤΟΜΑΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟ

Ενεργοποιήστε ταχύτερη πρόληψη και αποτελεσματικές λειτουργίες

Watchguard Logo

TOTAL SECURITY

Σχεδιασμένο για μέγιστη προστασία από εξελιγμένες απειλές, το Watchguard Total Security Suite είναι συσκευασμένο για να απομακρύνει τις εικασίες από την ασφάλεια δικτύου

BASIC SECURITY

Watchguard Intrusion Prevention Service

Intrusion Prevention

Η υπηρεσία Intrusion Prevention χρησιμοποιεί υπογραφές που ενημερώνονται συνεχώς για να σαρώσει το traffic σε όλα τα κύρια πρωτόκολλα, παρέχοντας προστασία σε πραγματικό χρόνο από απειλές δικτύου.

Watchguard URL Filtering

URL Filtering

Εκτός από τον αυτόματο αποκλεισμό γνωστών κακόβουλων τοποθεσιών, το WatchGuard WebBlocker παρέχει αναλυτικό περιεχόμενο και εργαλεία φιλτραρίσματος διευθύνσεων URL.

Watchguard Gateway AntiVirus

Gateway AntiVirus

Προσδιορίστε και αποκλείστε γνωστά spyware, ιούς, trojans, worms, rogueware και μικτές απειλές – συμπεριλαμβανομένων νέων παραλλαγών γνωστών ιών. Εντοπίστε ύποπτες κατασκευές δεδομένων και ενέργειες για τον αποκλεισμό άγνωστων ιών.

Watchguard Network Discovery

Network Discovery

Μια υπηρεσία βασισμένη σε συνδρομή για συσκευές Firebox που δημιουργεί έναν οπτικό χάρτη όλων των κόμβων στο δίκτυό σας, καθιστώντας εύκολο να δείτε πού μπορεί να κινδυνεύετε.

Watchguard Reputation-Based Threat Prevention

Reputation-Based Threat Prevention

Μια ισχυρή υπηρεσία web reputation που βασίζεται στο Cloud που συγκεντρώνει δεδομένα από πολλαπλές ροές για να παρέχει προστασία σε πραγματικό χρόνο από κακόβουλους ιστότοπους και botnet.

Watchguard Spam Prevention

Spam Prevention

Προστασία σε πραγματικό χρόνο, συνεχής και εξαιρετικά αξιόπιστη ενάντια σε απόπειρες ανεπιθύμητης αλληλογραφίας και phishing. Το WatchGuard spamBlocker είναι τόσο γρήγορο και αποτελεσματικό, που μπορεί να ελέγξει έως και 4 δισεκατομμύρια μηνύματα την ημέρα.

Watchguard Application Control

Application Control

Επιτρέψτε, αποκλείστε ή περιορίστε την πρόσβαση σε εφαρμογές με βάση το τμήμα του χρήστη, τη θέση εργασίας και την ώρα της ημέρας.

ADVANCED SECURITY

Watchguard Cloud Sandboxing

Cloud Sandboxing

Εντοπίστε και σταματήστε τις πιο εξελιγμένες επιθέσεις, όπως ransomware, απειλές zero day και άλλο προηγμένο κακόβουλο λογισμικό που έχει σχεδιαστεί για να αποφεύγει τις παραδοσιακές άμυνες ασφάλειας δικτύου.

Watchguard AI-Powered Anti-Malware

AI-Powered Anti-Malware

Αυτοματοποιήστε την ανακάλυψη κακόβουλου λογισμικού και ταξινομήστε τις τρέχουσες και μελλοντικές απειλές μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα με το IntelligentAV που λειτουργεί με AI.

Watchguard DNS Filtering

DNS Filtering

Αποτρέψτε επιθέσεις phishing και μειώστε τις μολύνσεις από κακόβουλο λογισμικό εντοπίζοντας και αποκλείοντας κακόβουλα αιτήματα DNS.

Watchguard Network and Endpoint Threat Correlation

Network and Endpoint Threat Correlation

Ενοποιήστε την ασφάλεια δικτύου και τις δυνατότητες ασφάλειας των endpoint για να ανιχνεύσετε περισσότερες απειλές και να αποτρέψετε τα δυνητικά μολυσμένα μηχανήματα να εισάγουν κακόβουλο λογισμικό στο ευρύτερο δίκτυο.

EMAIL SECURITY

Fortinet Fortimail

FortiMail

Προηγμένη προστασία πολλαπλών επιπέδων ενάντια σε όλο το φάσμα των απειλών που μεταδίδονται μέσω email

Το FortiMail παρέχει προηγμένη προστασία πολλαπλών επιπέδων έναντι ολόκληρου του φάσματος των απειλών που μεταδίδονται μέσω email. Με την υποστήριξη της ευφυΐας απειλών της FortiGuard Labs και πάντα ενσωματωμένο στο Fortinet Security Fabric, το FortiMail βοηθά τον οργανισμό σας να αποτρέψει, να εντοπίσει και να ανταποκριθεί σε απειλές που βασίζονται σε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, όπως ανεπιθύμητο περιεχόμενο, ηλεκτρονικό ψάρεμα (phishing), κακόβουλο λογισμικό, συμπεριλαμβανομένων ransomware, απειλές μηδενικής ταυτότητας, και παραβίαση προσωπικών στοιχείων για επιχειρήσεις (Email) BEC) επιθέσεις.

Οι λύσεις Fortinet FortiMail διατίθενται σε μια ποικιλία μοντέλων ανάπτυξης για να ανταποκρίνονται καλύτερα στις ανάγκες ασφαλείας email σας. Μπορείτε να διαχειριστείτε περιβάλλοντα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου εσωτερικής εγκατάστασης, cloud ή υβριδικού ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από την ομάδα σας ή να τα διαχειριστείτε στα κέντρα δεδομένων της Fortinet.

Απόδοση σε Ανεξάρτητες Δοκιμές

Το FortiMail σημειώνει υψηλές επιδόσεις με ανεξάρτητες τρίτες εταιρείες δοκιμών

ICSA Labs Logo

99.8%

Detection of malicious threats in emails
(Jan 2022)

 

SE Labs Logo

94%

Overall Detection Rate

91%

Protection and Legitimate Handling Rate

VirusBTN Logo

99.9%

Spam Catch Rate

 

VirusBTN Logo

100%

Malware Detected

 

PEAK TECHNOLOGY

eXtended Detection & Response

Το XDR συνδυάζει δεδομένα από πολλαπλές εφαρμογές ασφάλειας και ενισχύει την ανίχνευση με κεντρικούς μηχανισμούς απόκρισης σε συμβάντα.

Με το XDR, μπορείτε να ελαχιστοποιήσετε τα κενά στη σύνδεση φαινομενικά ανεξαρτήτων συμβάντων, βελτιώνοντας παράλληλα την παραγωγικότητα της ομάδας ασφάλειας, την ανίχνευση και τους χρόνους απόκρισης.

WatchGuard ThreatSync

XDR Security and WatchGuard ThreatSync

Multi-Factor Authentication

Το MFA παρέχει τους μηχανισμούς που είναι απαραίτητοι για την προστασία ταυτοτήτων, εταιρικών περιουσιακών στοιχείων, λογαριασμών και πληροφοριών. Εργαστείτε χωρίς προβλήματα χάρη στον εύχρηστο, οικονομικό και πλήρη Έλεγχο Ταυτότητας Πολλαπλών Παραγόντων.

WatchGuard AuthPoint

Multi-Factor Authentication and Watchguard AuthPoint

ANTIVIRUS SUITES

Bitdefender Logo

Βραβευμένα προϊόντα ασφαλείας και threat intelligence για ανθρώπους, σπίτια, επιχειρήσεις και τις συσκευές τους, δίκτυα και υπηρεσίες cloud.

ESET Logo

Προστατεύστε όλες τις πτυχές της ψηφιακής σας ζωής με την αιχμή της τεχνογνωσίας και την προηγμένη μηχανική μάθηση. Ασφαλίζει συσκευές Windows, macOS και Android.

Trend Micro Logo

Ταχύτερη, καλύτερη προστασία με ασφάλεια για το Hybrid Cloud, τα δίκτυα και τους χρήστες. Αυτοματοποιημένη, ευέλικτη, all-in-one λύση ασφαλείας.

Kaspersky Logo

Επιχειρηματική ασφάλεια για να ανταποκριθεί σε κάθε πρόκληση. Προστατέψτε την επιτυχία του οργανισμού σας με κορυφαία στον κλάδο προστασία έναντι νέων και εξελισσόμενων απειλών στον κυβερνοχώρο.

Επικοινωνήστε μαζί μας

error: Content is protected !!