20 years GeniusNet Logo
20 years GeniusNet Logo

e-Invoice - Ηλεκτρονική Τιμολόγηση

Soft1 e-Invoice
Ακόμη και αν δεν έχετε πρόγραμμα Softone, αποκτήστε ηλεκτρονική τιμολόγηση μέσω πιστοποιημένου παρόχου. Ό,τι πρόγραμμα και να έχετε η Geniusnet και το τμήμα ecos της Softone σας παρέχουμε μια λύση καταλυτικής σημασίας, με ενημέρωση των mydata, με σύγχρονη ψηφιακή αποστολή παραστατικών, φορολογικά κίνητρα και χαμηλό κόστος τιμολόγησης.

Πιστοποιημένη Ηλεκτρονική Τιμολόγηση “E-INVOICING”! Η SoftOne έχει πιστοποιηθεί επίσημα από την Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ), λαμβάνοντας άδεια καταλληλότητας για την ηλεκτρονική διαβίβαση κάθε είδους παραστατικού πώλησης: Β2Β, Β2C και Β2G.

Συνδυάζοντας την ισχυρή τεχνογνωσία της SoftOne στο Cloud με τις πλέον καινοτόμες τεχνολογίες, η πιστοποιημένη υπηρεσία EINVOICING εγγυάται τη real-time διασύνδεση με το σύστημα λογισμικού της επιχείρησής σας αλλά και την ΑΑΔΕ, αποστέλλοντας ηλεκτρονικά παραστατικά στους πελάτες σας τη στιγμή ακριβώς της έκδοσής τους!

myDATA

Soft1 & myData
Όλες οι εφαρμογές Softone είναι εναρμονισμένες στην αυτόματη αποστολή των παραστατικών των εσόδων ή τη λήψη των εξόδων σας με την πλατφόρμα της ΑΑΔΕ myData. Ειδική εφαρμογή (προαιρετικά) παρέχεται για τη διαχείριση του ηλεκτρονικού σας βιβλίου μέσω του module “myDataLive”.

Ανταποκριθείτε εύκολα, γρήγορα και αξιόπιστα στα νέα δεδομένα που δημιουργεί για την επιχείρησή σας η υποχρεωτική τήρηση των Ηλεκτρονικών Βιβλίων της ΑΑΔΕ, μέσω της πλατφόρμας myDATA.

Εκδώστε και αποστείλετε ηλεκτρονικά οποιοδήποτε παραστατικό πωλήσεων μέσα από την αυτοματοποιημένη διαδικασία που προσφέρει η Υπηρεσία Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης του πιο αξιόπιστου παρόχου της αγοράς (Υ.ΠΑ.Η.Ε.Σ).

Soft1 & myData

Άμεση εκπλήρωση υποχρεώσεων με το πάτημα ενός κουμπιού

  • Αποστολή κάθε τύπου παραστατικού πωλήσεων
  • Έλεγχος & αντιστοίχιση δεδομένων βάσει ΑΑΔΕ
  • Real-time διαβίβαση σύνοψης παραστατικών εσόδων
  • Μέγιστη ακρίβεια & εξάλειψη πιθανότητας λαθών
  • Ειδοποίηση επιτυχίας/αποτυχίας διαβίβασης

ανακαλύψτε περισσότερες λύσεις από τη Soft1

Δωρεάν δοκιμή Soft1

Παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα. Στην e-mail διεύθυνση που έχετε δηλώσει, θα λάβετε τις απαραίτητες πληροφορίες για να ενεργοποιήσετε και να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή. Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικά.

error: Content is protected !!